bgTop
head
mHomemWiezijnwijmActiviteitenmNieuwsFotosmContact
Beginpagina » Wie zijn wij?
» Wie zijn wij

PVPauze! is van mening dat werk en ontspanning een uitstekende combinatie vormen.
We willen graag alle leden de gelegenheid geven om een aantal keer per jaar samen met directe en indirecte collega’s iets te ondernemen, buiten het werk om. Hierdoor verwacht PVPauze! werknemers uit alle geledingen van ZorgSaam dichter bij elkaar te brengen.

Wie zijn wij
PVPauze! wordt aangestuurd door medewerkers uit verschillende lagen van de organisatie, die het grootste gedeelte van het organiseren naast hun werk doen. In het bestuur hebben de volgende mensen zitting: Dibbi Rombout (voorzitter), Hans Nijskens (penningmeester), Patricia De Waal (secretaris), Pieter Hamelink (ledenadministrateur), Petra Sponselee, Sandra Verberkmoes, Sandra De Buck en Tamara Schoonakker (leden).

Voor iedereen
Waar jij als lid van PVPauze! ook werkt of woont: alle activiteiten, zowel klein als groot, zijn altijd voor iedereen toegankelijk!

Een gevarieerd programma
Als personeelsvereniging proberen we om iets leuks, interessants, uitdagends of sportiefs aan te bieden tegen een zeer voordelig tarief. En dit voor diverse interesses. PVPauze!-leden betalen slechts de helft van de kostprijs en soms nog minder! Ook in 2017 presenteren we weer een afwisselend programma.

Suggesties met betrekking tot activiteiten zijn van harte welkom. Je kunt deze doorgeven via pvpauze@zzv.nl.

Namens het bestuur van PVPauze!,
Dibbi Rombout
 

 

bgFoot