bgTop
head
mHomemWiezijnwijmActiviteitenmNieuwsFotosmContact
Beginpagina » Activiteiten
» Sinterklaasfeest 2017

Sinterklaasfeest 2017 Het grote PVPauze! Sinterklaasfeest is dit jaar op zondag 26 november van 10:00 - 12:00 uur in het Scheldetheater in Terneuzen. (Inloop vanaf 09:30 uur)

De ochtend begint met een interactieve show waarbij de kinderen worden "opgewarmd" voor de komst van Sinterklaas. Eén van de zwarte pieten gaat met de kinderen pepernoten bakken, natuurlijk gaat er van alles fout....

Ben je lid van PVPauze!, heb je kinderen in de leeftijd van 1 t/m 8 jaar én wil je hier bij zijn? Meld je dan aan! Het Sinterklaasfeest is gratis en je kind(eren) mag/mogen worden begeleid door 2 volwassenen. De kinderen ontvangen na afloop van de show een cadeau en een zakje snoep. Consumpties tijdens het feest zijn gratis. Bij aanmelding graag de voor- en achternaam van het kind, geslacht en leeftijd aangeven.

Meer informatie bij Hans Nijskens via hansn@zzv.nl of via pvpauze@zzv.nl

Aanmelden is mogelijk t/m 6 november.» Inschrijven voor deze activiteit

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk!

Deze activiteit vindt plaats op de volgende data:
» Zondag 26 november 2017, om 10:00 uur

* Wachtlijst
Wanneer een activiteit vol is, kun je jezelf inschrijven op een wachtlijst voor deze activiteit. Je aanmelding voor de activiteit is daarbij niet definitief. Alleen wanneer er plaatsen vrijkomen, worden deze opgevuld met leden op de wachtlijst. Dit gaat op volgorde van inschrijving.
bgFoot