bgTop
head
mHomemWiezijnwijmActiviteitenmNieuwsFotosmContact
Beginpagina » Nieuws
» Nieuws

Via de nieuwsberichten houden we je op de hoogte van de actualiteiten rondom PVPauze!. Diverse veranderingen en aankondigingen zullen op deze pagina via een nieuwbericht worden verspreid. Heb je naar aanleiding van een nieuwsbericht vragen aan het bestuur, dan kun je deze stellen door een e-mail te sturen via onze contactpagina.

hrRed Jaarverslag 2016
Geschreven op: 02-10-2017

 Bekijk hier het jaarverslag 2016 van PVPAuze!


hrRed Digitale Algemene Ladenvergadering
Geschreven op: 15-09-2016

Graag houden we een digitale algemene ledenvergadering van PVPauze!.
Onderstaande link verwijst naar de enquête. Deze bestaat uit 7 vragen.

Digitale Algemene Ledenvergadering PVPauze!

Alvast hartelijk dank voor je deelname.


hrRed Betalen voor een activiteit
Geschreven op: 25-05-2011

De kosten voor jou en je introducé worden automatisch op je loon ingehouden. Bij grotere en duurdere activiteiten, worden deze inhoudingen gesplitst in 2 termijnen. Terugbetaling kan niet via jouw salaris gebeuren, maar wordt rechtstreeks gedaan. Voor vragen met betrekking tot betaling en terugbetaling kun je terecht bij Dibbi Rombout: 06-51274537.


hrRed Annuleren van een inschrijving/retourneren van betaald bedrag
Geschreven op: 28-02-2011

De laatste tijd komt het steeds vaker voor dat mensen zich inschrijven voor een activiteit en zich later, soms op het allerlaatste momentje, weer afmelden. Van ons wordt vervolgens verwacht, dat we het betaalde inschrijfgeld terugbetalen. Wanneer je ingeschreven hebt, gaan wij er vanuit dat je ook werkelijk meegaat. Nu blijven wij regelmatig met door ons betaalde, maar ongebruikte inschrijvingen zitten. Wij proberen steeds om jullie zo voordelig mogelijke aanbiedingen te doen en hebben daardoor maar weinig financiële marge. Wij willen daarom vanaf nu strikter omgaan met de terugbetaling bij afmeldingen. Kijk a.u.b. van tevoren goed of je echt mee kunt. Kun je onverhoopt toch niet mee, dan kijken we of er nog mensen op de wachtlijst staan. Als dit niet het geval is, zijn de kosten helaas voor jezelf. Hopelijk kun je hiervoor begrip opbrengen.


hrRed "Wie eerst komt, eerst maalt"
Geschreven op: 27-02-2011

De meesten van jullie zullen bovenstaand gezegde wel kennen. Het gaat in elk geval ook op voor de inschrijvingen bij PVPauze! Sommige activiteiten zijn zo populair, dat al binnen een half uur na het openen van de inschrijfmogelijkheid, alle plaatsen bezet zijn. Aan de ene kant zijn wij blij dat je ons zo snel weet te vinden en ons aanbod blijkbaar erg leuk vindt. Aan de andere kant beseffen wij ook, dat velen van jullie regelmatig achter het net vissen. Dat vinden we echt erg jammer. Helaas kunnen wij geen massale activiteiten organiseren; 100-200 inschrijvingen zijn in de meeste gevallen de limiet. Wij kunnen je alleen maar adviseren om onze agenda goed in de gaten te houden, en als jezelf niet tijdig kunt inschrijven, iemand anders te vragen om dit voor je te doen. Wil je hierbij wel goed in de gaten houden, dat aanmeldingen in het vakje 'opmerkingen' niet meegenomen worden.


hrRed Inschrijven voor een activiteit
Geschreven op: 10-09-2010

Als je wilt inschrijven voor een activiteit, kan dat alleen nog via de website van PVPauze! Tussen de aankondiging in Zorgweb en op de website en het moment vanaf wanneer je kunt aanmelden, zit altijd een periode van een paar dagen. Zo hebben mensen die Zorgweb wat later ontvangen ook een kans, heb je even bedenktijd of kun je eerst met vrienden of collegas afspreken. Als je aangemeld bent, krijg je altijd een ontvangstbevestiging via e-mail. Als je deze ontvangstbevestiging niet ontvangt, is jouw aanmelding niet gelukt. Wanneer het maximale aantal inschrijvingen bereikt is, stopt de mogelijkheid tot aanmelden automatisch. Je kunt je dan nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Pas nadat de gehele inschrijfperiode voorbij is, krijg je per post of per e-mail bericht over de definitieve inschrijving.


hrRed
bgFoot